Nyitólap Pénztár Szállítás Vásárlás Kapcsolat Skanzen.hu
Vásárlás

Szerződési feltételek, rendelés

A Szerződés tárgya:
A szerződés tárgyának ismertetését az árucikk mezőben találja. A feltüntetett árak tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót (ÁFA), és nem tartalmazzák a szállítási költséget.Mindent megteszünk termékeink adatainak folyamatos naprakésszé tételéért, de az ott írt adatok helyességéért felelősséget nem vállalunk.

Az áru átvétele:
A megrendelt cikkek átvételére lehetőség van személyesen a Skanzen Portéka boltjában, vagy kérésre házhoz szállítjuk Önnek.

Házhoz szállítás díjait a szállítási feltételeknél találja.
A megrendelésről kiállított számla tartalmazza a postaköltséget is. A megrendelést utánvéttel küldjük, az átvételkor fizetendő összeg tartalmazza a termék/termékek árát, valamint a postaköltséget. Külföldi címre történő szállítás esetén kérjük, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal!

Elállási jog gyakorlása:
A termék átvételéig a ügyfélszolgálatunk értesítésével a vásárlástól elállhat. Amennyiben a termék házhoz szállítása után kíván a vásárlástól elállni, azt a következő módon teheti meg:
A vásárló, az áru átvételét követő 8 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. A rendelet értelmében a fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia címünkre. Kizárólag új állapotú, sérüléstől és koszolódástól mentes cikk visszaszolgáltatása esetén tudjuk a vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása a vásárló számára többletköltséget nem jelent, a termék visszajuttatásáról azonban vásárlónak kell gondoskodnia.
Szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk a megrendelések során megadott személyes adatokat. A tárolt személyes adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, de fenntartjuk a jogot, hogy az akciókról, újdonságokról ismertetőt küldjön a vásárlónak, amennyiben ahhoz kifejezetten hozzájárulnak. Amennyiben nem kíván élni a fenti lehetőséggel, a vásárlás során vagy azt követően a személyes adatlapjára bejelentkezve, esetleg részünkre küldött e-mail üzenetben módja van a hírlevél küldés letiltására.

Belépés
Felhasználó:
Jelszó:Minden termék
Skanzentermékek
Kiadványok
Kerámia
Játékok
Ékszerek
Apró ajándéktárgyak
Ajándéktárgyak
A kosár üresA kézi aratás járulékos eszközei
Ár:1900 Ft


Szent Anna tisztelete és a Palóc Búcsú
Ár:2565 Ft


Kereszténység és államiság Nógrád megye ezer éves történetében
Ár:3895 Ft


Virágozódott Anno az Umlingok Kalotaszegen
Ár:6508 Ft


Pizza és kenyérsütő kemencék
Ár:2845 Ft


Fatornyok és fatemplomok a Kárpát- medencében
Ár:3790 Ft


Itt Te vagy a király
Ár:7410 Ft


Jelzőtárcsa
Ár:940 Ft


Kecsketej szappan
Ár:940 Ft


Áttört kerámia tál
Ár:11875 Ft


Gyümölcslevek házi készítése
Ár:2373 Ft


Teásdoboz
Ár:7125 Ft


Gyöngyövek - Fortélyok 52.
Ár:758 Ft


Szabadtéri Néprajzi Múzeum
Ár:4275 Ft


Bioszőlő, biobor
Ár:2090 Ft


Guide (Kiállításvezető)
Ár:1140 Ft


A kis masiniszta
Ár:808 Ft


A népi építészet, a lakáskultúra és az életmód változásai
Ár:3325 Ft


Faragott gyertyatartó
Ár:7125 Ft


Szekerek, szánok, fogatok a Kárpát-medencében
Ár:2850 Ft